Certificatul necesar oricarei societati


Există mai multe beneficii în implementarea unui sistem de management al sănătății și securității în muncă (OHSAS). De ce? Pentru că cu toții dorim să fim manageri apreciați și să lucrăm într-un mediu în care ne facem munca responsabilă, susținând munca sigură și sănătoasă. Se poate spune că OHSAS 18001 este un principiu de lucru, amintindu-ne totodată că fiecare dintre noi are responsabilitatea de a sprijini și încuraja un loc de muncă sigur și sănătos prin prevenirea accidentelor, prevenirea bolilor și reducerea riscurilor.

Nu doar dorim să protejăm angajații la locul de muncă, dar dorim și să ne îmbunătățim performanța în materie de sănătate și siguranță ca organizație. Puteți face acest lucru făcând totul mai eficient și cu un control mai bun pe măsură ce vă gândiți și vă planificați în mod sistematic acțiunile.

Un beneficiu important este că vă veți putea menține și îmbunătăți poziția pe piață pe măsură ce tot mai mulți clienți și țări devin conștienți de sănătate și siguranță și încep să solicite furnizorilor și companiilor să demonstreze un angajament puternic față de sănătate și siguranță. Dovada și angajamentul sunt reflectate în certificarea OHSAS 18001 a sistemului dumneavoastră de management.

Având în vedere că cererea a devenit atât de mare, la 4Consulting ne dorim să putem onora cât mai multe companii oferind certificatul OHSAS 18001 la cel mai bun preț posibil oricărei companii care are nevoie de serviciile noastre.

Multe organizații decid să implementeze OHSAS 18001 și să obțină înregistrarea deoarece asigură angajații, clienții, acționarii, furnizorii, autoritățile de reglementare și comunitatea generală că compania are de fapt un sistem de management al sănătății și securității ocupaționale recunoscut la nivel internațional. Organizațiile cu sisteme eficiente de sănătate și siguranță au, în general, locuri de muncă mai sigure și mai serioase, respectă reglementările și îndeplinesc mai bine așteptările clienților decât organizațiile fără OHSAS eficient. În plus, multe organizații solicită furnizorilor lor să fie certificati conform OHSAS 18001.

Așadar, dacă doriți să obțineți certificatul OHSAS 18001 la cel mai rezonabil preț, 4Consulting vă va oferi cel mai bun preț. De asemenea, dacă tocmai îți începi afacerea, dar te descurci bine și crezi că îndeplinești cerințele pentru acest tip de certificare, la 4Consulting îți poți obține certificatul OHSAS 18001 în doar câteva zile la un preț foarte convenabil pentru tine.

La urma urmei, un certificat OHSAS accesibil nu numai că te poate ajuta să creezi o imagine de ansamblu foarte eficientă, ci și să-i convingă pe viitorii angajați că vor ajunge într-un mediu în care principiile de funcționare sunt respectate ferm și drepturile lor sunt respectate.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *