Alege din ofertele Dacia din showroom-ul AutoCobălescu


În ultimii ani, Dacia s-a remarcat în sectorul auto datorită spiritului său oarecum neconvențional și modelele de mașini care nu doar că arată foarte bine, ci funcționează excelent. Într-o lume din ce în ce mai complexă, brandul se adresează unui public vast, indiferent de vârstă. Prezentă acum în 44 de țări și cu peste 7 milioane de clienți, Dacia s-a adaptat vremurilor, iar ritmul este unul ascendent.

Dacia are azi suficiente variante de mașini pentru a se potrivi cerințelor celor mai pretențioși șoferi. Astfel, dacă doriți să vedeți ce mașină vi se potrivește conform nevoilor și bugetului dumneavoastră, vă așteptăm în showroom-ul nostru pentru a vă alege autoturismul la care ați visat și pe care vi-l doriți!

Dacia a fost și va rămâne un brand cu orgine românească, ceea ce ne impulsionează să credem în continuare în calitatea lucrului bine făcut. În showroom-ul nostru veți reuși, cu siguranță, să găsiți o mașină care să corespundă întocmai nevoilor pe care le aveți, precum și bugetului pe care sunteți dispus să îl oferiți pentru o astfel de mașină. În altă ordine de idei, dacă nu vă permiteți să vă cumpărați un autoturism cu bani cash, AutoCobălcescu vă dă posibilitatea de a alege o mașină din oferta Dacia în rate, beneficiind de mai multe avantaje din partea noastră.

În acest moment, Auto Cobălcescu se situează în topul dealerilor auto din București, având cifre impresionante și experiențe la cel mai înalt nivel de performanță în raport cu nevoile clienților care au apelat la noi. Dealerul multi-marcă a comercializat, până în acest moment, un număr de 40.000 unități auto noi și 4.000 auto rulate.

Cel puțin șase avantaje pentru dumneavoastră

Dacă veți alege din ofertele Dacia sau orice altă marcă din flota de mașini de la AutoCobălcescu, vă asigurăm o serie de beneficii și avantaje, concepute special pentru dumneavoastră, în așa fel încât, experiența să fie cât mai satisfăcătoare, iar mașina primită să îndeplinească exact nevoile dumneavoastră și să fie o plăcere să vă urcați la volanul acesteia. Astfel, la noi, puteți beneficia de servicii de mecanică, cu tot ceea ce include: diagnoză, revizie, electrică, geometrie etc. Totodată, în cazul producerii unui accident, veți putea beneficia de reparația caroseriei la cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, oferim servicii personalizate în ceea ce privește reparația și întreținerea flotelor prin intermediul Key Account-ului și al rampelor de service dedicate.

Nu în ultimul rând, oferim posibilitatea de a beneficia de garanții, finanțare, iar dacă doriți să vă realizați Inspecția Tehnică Periodică (ITP) în service-ul nostru, ne vom asigura că totul decurge normal, iar autoturismul dumneavoastră prezintă siguranță pentru propria viață, dar și a celorlalți participanți la trafic.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *