Primavara aceasta descoperă Viena și minunățiile sale


Știm deja: Viena este unică. Capital Austriei este plină de contraste neașteptat de plăcute, care răspund nevoilor tuturor celor care ajung aici și se așteaptă să găsească o capitală modernă și elegantă. Foarte mulți turiști români sunt de-a dreptul îndrăgostiți de tot ceea ce înseamnă aer vienez și vânează din timp cele mai bune oferte de city break către Viena. Ei, bine, acest lucru îl poți face și tu, pentru că Fabrica de Vacanțe are oferte de nerefuzat, iar un city break în Viena poate oricând vă doriți.

Această capitală europeană este luată cu asalt în orice sezon, în special de tinerii care aleg să studieze aici. Prin urmare, zumzetele studenților care înviorează atmosfera modernă și sobră de aici aduce bucurie pe chipurile locuitorilor din Viena.

Totuși, dacă ajungeți într-un city break în Viena și vreți să aflați mai multe referitor la ceea ce puteți vedea și vizita aici, avem câteva idei pentru dumneavoastră, în acest sens.

Prin urmare, dacă sunteți pasionat de natură și plimbări în aer liber, nu ar trebui să ratați o ieșire pe Insula Dunării (die Donauinsel). Această insulă artificială de 21 de kilometri este punctul culminant al Vienei și o adevărată oază de liniște în agitația urbană. La doar câteva stații de metrou de centrul orașului, Insula Dunării este paradisul oricărui pasionat de sport și locul ideal pentru a petrece o duminică relaxată, întins pe iarbă. Dacă vremea este de partea ta, aveți o varietate de activități din care să alegeți, de la alergare, ciclism, înot și diferite tipuri de sporturi acvatice, dar mai ales simplul picnic pe care îl puteți face aici alături de cei dragi.

Totodată, atunci când nu vreți să plecați prea departe de locul de cazare, relaxați-vă în curtea interioară a Universității din Viena. De îndată ce vremea rea a dispărut, acest loc ce face parte din cadrul Universității din Viena a devenit unul dintre locurile preferate ale turiștilor, mai ales în după-amiezile calde de mai. Verde și confortabilă, dotată cu bănci confortabile, curtea interioară a universității principale este mereu plină de studenți, care fie fac o pauză de stat la soare între cursuri ori își fac temele aici, sub auspiciile razelor de soare.

De asemenea, dacă faceți un city break în Viena, merită să vizitați Casa Hundertwasser (Hundertwasserhaus). Dacă îți place arhitectura unică, atunci Casa Hundertwasser este locul potrivit pentru tine. Aceasta este cu siguranță una dintre clădirile remarcabile din Viena datorită aspectului său unic. Construită pe baza artistului austriac Friedensreich Hundertwasser și executată împreună cu arhitectul Joseph Krawina, această creație expresionistă iese cu adevărat din linia construcțiilor obișnuite în stil baroc.

Nu-i așa că un city break în Viena merită toată atenția ta? Planifică-ți unul chiar azi, iar Fabrica de Vacanțe te încântă cu ofertele de care ai nevoie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *