Ce trebuie să știi despre călătoriile în Albena?


Complexul Albena Resort este situat pe coasta de nord a Mării Negre, la 35 km nord de Varna și la 12 km de Balcic.

Dacă vreți să obțineți câteva oferte către Albena all inclusive în 2022, complexul oferă aproximativ 15000 de paturi în peste 40 de hoteluri de diferite categorii. Hotelurile sunt situate în zona parcului și pe malul mării. Peisajul minunat și plaja permit vizitatorilor să petreacă o vacanță complet relaxantă. Fâșia de plajă Albena are 3,5 km lungime și până la 150 m lățime. Temperatura medie vara este de +28°C, iar temperatura medie a apei mării vara este de 25°C. Marea Neagră este scăzută și nu există rechini sau forme de viață periculoase sau otrăvitoare în apele sale de coastă. Astfel, dacă vreți să prindeți câteva oferte către Albena all inclusiv în 2022, Roju are câteva opțiuni ce nu pot fi ratate.

În afară de zilele de soare, turiștii se pot bucura și de o după-amiază de sport răcoritoare într-una dintre sălile de volei, fotbal și baschet, sau pe terenurile și mesele de tenis. Stațiunea are șapte stadioane de fotbal, un teren de hochei, patru piscine interioare, terenuri de tenis exterioare și interioare etc. De asemenea, oferă oportunități bune pentru echitație și sporturi nautice (schi nautic, surfing).

Pe teritoriul Albena există trei centre spa care oferă o gamă largă de proceduri de reabilitare și înfrumusețare clasice și exotice. Centrele balneare oferă și tratament profilactic pentru mai  multe boli.

Dacă alegeți oferte către Albena all inclusiv în 2022, veți putea beneficia de mai multe servicii care facilitează șederea plăcută a turiștilor. Sunt organizate excursii la locuri de interes, precum trasee către Mănăstirea Aladzha, Călărețul Madara, Capul Kaliakra și Rezervația Arheologică Yaylata sunt disponibile pentru iubitorii de istorie, în timp ce pasionații de natură pot vizita una dintre rezervațiile din apropiere. Animatorii au grijă de copii și de a petrece vacanțe plăcute organizând diferite jocuri și activități.

Totodată, turismul de congres este foarte bine dezvoltat în Albena. Acolo au loc diverse evenimente – festivaluri, conferințe, congrese, evenimente sportive etc., dintre care multe sunt internaționale. Unele dintre acestea includ Festivalul Horo (începutul lunii iunie), Festivalul Internațional de Artă Morning Star (prima jumătate a lunii iunie), Albena Fashion Fiesta (iunie), Concursul de Majorete (iulie), etc.

Multe situri interesante pot fi vizitate și în orașul vecin Balcic, de exemplu, Grădina Botanică și Palatul Tsaritsa Maria. Turiștii pot găsi tot ce au nevoie în Albena, precum magazine, restaurante, baruri, farmacii, un oficiu poștal, bănci, bancomate, închirieri auto, un centru medical etc. La fiecare 30 de minute pornesc autobuzele de la hotelurile mai îndepărtate până la plajă înapoi.

Așadar, dacă doriți să faceți o călătorie aici, Roju are oferte către Albena all inclusiv în 2022 pe care nu trebuie să le ratați.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *