Softul pe care agentiile de turism nu trebuie sa il rateze


Turismul este una dintre cele mai afectate industrii în 2020 și se pare că până și 2021 va fi un an dificil. În schimb, este o modalitate excelentă pentru organismele profesionale de a se remarca prin profesionalismul lor. Un simplu motor de căutare de zboruri oferit de Quick Sell s-a dovedit a fi foarte benefic, așa că toți cei care au venit aici au avut un singur lucru de câștigat pe mai multe niveluri.

În primul rând, toată lumea ar trebui să știe că accesarea unui motor de căutare de zboruri nu are un cost ridicat. Prin urmare, agenții nu trebuie să facă nicio investiție pentru a profita de ceea ce oferă Quick Sell. Nu contează dacă sunt complet online sau funcționează fizic, dar nu există taxe de configurare și nici taxe ascunse. Cum funcționează totul? Bazat pe un abonament simplu, deschide ușa către toate beneficiile posibile. Suportul oferit este non-stop, motiv pentru care nu contează dacă întâmpinați o problemă în orice moment, deoarece puteți fi sigur că va fi gestionat corespunzător.

Toate abonamentele sunt complete și deschid ușile agenției pentru furnizori importanți din lumea călătoriilor, iar de acum înainte, aceste abonamente sunt toate accesibile într-un singur motor de căutare implementat pe propriul site. Este mai ușor pentru oricine să nu se pregătească niciodată să călătorească și este important să ții lista de furnizori actualizată. Platforma este disponibilă în versiuni desktop și mobile pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tuturor. Motoarele de căutare de zboruri au făcut cu adevărat viața mai bună pentru nenumărați oameni.

Totul a fost pus în practică în câteva zile, conexiunea a fost de tip XML/API. Platforma propusă de Quick Sell include și setări SEO, motiv pentru care promoțiile devin mai puțin complicate. Totul este actualizat și automatizat instantaneu, motiv pentru care toată lumea are mai puține griji, mai puțină muncă și poate oferi tot ce își dorește clientul.

Deci, doar câteva clicuri pot separa pe oricine de o vacanță de vis care poate fi configurată ca două, trei clicuri, iar Quick Sell este greu de spus în acest sens. Acest soft pentru rezervari este implementat cu cea mai mică cantitate de muncă și oferă cele mai bune servicii agenților la cel mai mic cost. Evident, dacă ai o agenție de turism online și vrei să o împingi în vârf, soluția dezvoltată de Quick Sell te va ajuta cu siguranță foarte mult în acest sens.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *